Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Παγωτό Σοκολάτα

Παγωτό Σοκολάτα

Παγωτό Σοκολάτα στην Εκλεκτή στην Αθήνα.

Η σοκολάτα είναι μία από τις αγαπημένες γεύσεις των μικρών και των μεγάλων φίλων μας. Το παγωτό σοκολάτα φτιάχνεται στο εργαστήριο μας στην Εκλεκτή φρέσκο και μετά καταψύχεται για να ωριμάσει και να έχει την απαραίτητη και σωστή υφή. Φτιάχνεται με γνήσια πάντα υλικά και μια συνταγή η οποία έρχεται από το παρελθόν. Την συνταγή αυτή που μετράει πάνω από 60 χρόνια, την παραλάβαμε την εξελίξαμε και πλέον σερβίρουμε ένα από τα ωραιότερα παγωτά σοκολάτα στην Αθήνα. Το παγωτό Σοκολάτα τρώγεται φυσικά σκέτο αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε και στην special εκδοχή του με τη μορφή του παγωτού Σικάγο.

Είναι μία γεύση την οποίαν την αγαπούν οι φίλοι μας και την προτιμούν φυσικά το καλοκαίρι αλλά είναι και μία πολύ καλή επιλογή και το χειμώνα.

Γίνεται χωρίς ζάχαρη;

Μας ρωτούν οι φίλοι μας αν μπορούν αυτό το παγωτό να το απολαύσουν χωρίς ζάχαρη. Στο εργαστήριο μας όλα τα υλικά, σε όλα τα παγωτά που έχουμε χρησιμοποιούμε την κλασική ζαχαροπλαστική και δεν έχουμε ακόμα βάλει επιλογές χωρίς ζάχαρη.

Πώς μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σοκολάτα;

 

Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παγωτό στο ζαχαροπλαστείο μας που βρίσκεται στο Παγκράτι στην οδό Αστυδάμαντός 15. Έχουμε και μία πολύ ωραία πλατεία που μπορείτε να καθήσετε και τραπεζάκια έξω, στην πλατεία Μεσολογίου. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω των wolt και efood.

Χονδρική;

Το παγωτό διατίθεται για χονδρική και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που προτιμούν οι συνεργάτες μας.  Με πρώτη επιλογή την φράουλα και το καϊμάκι το παγωτό σοκολάτα είναι η επόμενη επιλογή στην διάθεσή για τους επαγγελματίες.

Πως φτιάχνεται;

Το παγωτό το φτιάχνουμε πρώτα απ’ όλα δημιουργώντας την βάση με αυγά βούτυρο γάλα ζάχαρη κακάο και σοκολάτα. Το μείγμα αυτό το βράζουμε το παστεριώνονται και αφού το αφήσουμε να κρυώσει θα το περάσουμε από την παγωτομηχανή. Δεν αγοράζουμε έτοιμα μίγματα όλα τα φτιάχνουμε στην Εκλεκτή.

Lovely Chocolate Icecream

Chocolate ice cream at Eklekti in Athens.

Chocolate is one of the favorite flavors of our young and old friends. The chocolate ice cream is made in our pastryshop in Ekleti fresh and then frozen to mature and have the right texture and consistency. This recipe, which is more than 60 years old, we received it, developed it and now we serve one of the nicest chocolate ice creams in Athens.

It is a flavor that our friends love and of course they prefer in the summer, but it is also a very good choice in the winter.