Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Παγωτό Σικάγο

Παγωτό χονδρική στην Αθήνα

Παγωτό Χονδρική στην Αθήνα στην Εκλεκτή: Για σένα επαγγελματία που θες ένα ποιοτικό παγωτό η Εκλεκτή στο Παγκράτι μπορεί να σε βοηθήσει. Προμηθεύουμε παγωτό σε επαγγελματίες σε εστιατόρια, καφετέριες, πιτσαρίες και wine bar.

Πως ξεκινήσαμε στην Εκλεκτή την παραγωγή και την διάθεση παγωτού χύμα και χονδρικής;

Πάντα είχαμε τις πατροπαράδοτες γεύσεις που μας αγάπησε ο κόσμος, γεύσεις κλασσικές με παραδοσιακή συνταγή και παραδοσιακό τρόπο παραγωγής χωρίς συντηρητικά χωρίς άλλα πρόσμικτα. Με αγνά υλικά αυγά, γάλα, ζάχαρη, φρέσκα φρούτα, βούτυρο, σοκολάτα, κακάο.

 

παγωτό χονδρική

 

Όλα αυτά μας έκαναν αγαπητούς στο κοινό και έτσι πολύ φίλοι που ήρθαν να δοκιμάσουν το παγωτό μας αλλά ταυτόχρονα ήταν και είναι επαγγελματίες μας ζήτησαν συνεργασία. Ανταποκρινόμενοι εμείς σε αυτήν την ζήτηση παράγουμε παγωτά στο εργαστήριο μας τα οποία διαθέτουμε σε χονδρική για τους επαγγελματίες. Έτσι από την Εκλεκτή μπορείτε να παραγγείλετε παγωτό χύμα χονδρική σε διάφορες γεύσεις: φράουλα, καϊμάκι, κρέμα, σοκολάτα, καραμέλα και πολλές άλλες special γεύσεις.

 

Τα παγωτά αυτά φτιάχνονται μετά την παραγγελία. Δεν έχουμε στοκ μεγάλα άρα θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία έτσι ώστε το παγωτό θα φτιαχτεί για εσάς όταν εσείς το χρειάζεστε. Φίλη φίλε επαγγελματία που θέλεις να αγοράσεις παγωτό χύμα χονδρικής μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα μας στο Παγκράτι και να μιλήσεις με τον Αλέξη ή με τον Ντίνο.

 

Διαφορετικά άφησε κάτω τα στοιχεία σου λέγοντας ότι επιθυμείς παγωτό χονδρικής και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  🌟 Παγωτό χονδρική - Στην Εκλεκτή; Γιατί;

  • Γιατί γνωρίζουμε πάρα πολύ καλύτερα το παγωτό.
  • Γιατί είμαστε υπεύθυνοι και σε αξιόπιστη σε αυτά που λέμε και στην παράδοση και στην ποιότητα και στα υλικά
  • Γιατί γνωρίζουμε τις προτεραιότητες του επαγγελματία που θέλει να βάλει παγωτό στην επιχείρηση του

  👩‍🍳 Χειροποίητο με φροντίδα

  🌟 Χειροποίητο παγωτό με φροντίδα: Το παγωτό μας παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες με προσωπική πινελιά, διασφαλίζοντας την γεμάτη γεύση, την ποιότητα και την παλιά ρομαντική αίσθηση του ρετρό.

  🌟 Μοναδικές γεύσεις

  🌟 Μοναδικές γεύσεις: Η ποικιλία γεύσεων μας προσφέρει κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά για αυτή τη φρέσκια, αυθεντική γεύση.

  🌟 Δίπλα σου

  🌟 Μοναδικές γεύσεις: Η ποικιλία γεύσεων μας προσφέρει κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο, όλα φτιαγμένα με αγνά υλικά για αυτή τη φρέσκια, αυθεντική γεύση. Ειμαστε δίπλα στον επαγγελματία, στην επιχείρηση …