Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Παγωτό Σικάγο

Παγωτό Σικάγο

Παγωτό Σικάγο

Παγωτό Σικάγο το πιο πλούσιο παγωτό της Αθήνας.

Μια από τις πιο λατρευτές γεύσεις μια γεύση που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές είναι το παγωτό Σικάγο. Μικροί το τρώγαμε σε συσκευασμένο, το τρώγαμε και σε διάφορα ζαχαροπλαστεία. Εμείς προσωπικά στην Εκλεκτή το παγωτό αυτό το λατρέψαμε και έτσι το φέραμε, το δοκιμάσαμε και το βάλαμε στο Ζαχαροπλαστείο μας για μα το γευτούν μικροί και μεγάλοι.

Δεν ξέρουμε ποιος έφερε ή ποιός έφτιαξε το παγωτό Σικάγο πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η πλούσια σοκολάτα του, η σαντιγύ και το μπισκότο το κάνουν ένα από τα πιο αγαπημένα παγωτά. Στην Εκλεκτή το βάλαμε πρώτη φορά στο ζαχαροπλαστείο μας το 2023 και ο κόσμος το αποθέωσε. Ειδικά το καλοκαίρι είναι ένα από τα μπεστ σέλερ μας μιας και είναι πλούσιο σε σοκολάτα αλλά ταυτόχρονα και πολύ δροσιστικό.

Το Σικάγο το φτιάχνουμε με δύο μπάλες παγωτό σοκολάτας. Από πάνω θα βάλουμε την φανταστική sauce σοκολάτας, μία πλούσια σαντιγύ  ξηρούς καρπούς και το μπισκότο. Το πατροπαράδοτο εκείνο μπισκότο που δεν αντιγράφεται. Το μπισκότο που σε συνδυασμό με το παγωτό και την σώς σοκολάτας είναι αυτό που θα σας μείνει αξέχαστο. Φανταστείτε να βυθίζετε το κουτάλι σας σε μια κρεμώδη, βελούδινη μπάλα πλούσιου παγωτού σοκολάτας, με κάθε μπουκιά να στέλνει κύματα απόλαυσης στις αισθήσεις σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το Σικάγο είναι στο ζαχαροπλαστείο μας στα τραπεζάκια απέναντι στην πλατεία Μεσολογγίου. Κάνουμε και διανομή με wolt και ή food αλλά σίγουρα στην πλατεία είναι πολύ καλύτερο. Αν λαχταράτε μια στιγμή καθαρής ευδαιμονίας, το παγωτό Σικάγο είναι η απάντηση στα όνειρά σας. Κάθε κουταλιά είναι μια απόδραση σε έναν σοκολατένιο παράδεισο, μια στιγμή καθαρής απόλαυσης που θα σας αφήσει με ένα πλατύ χαμόγελο.

Chicago icecream

Chocolate icecream Chicago Style

Chicago ice cream, the richest ice cream in Athens. One of the most beloved flavors, a taste that has grown up over many generations, is Chicago Style chocolate ice cream. It is made with two scoops of chocolate ice cream. On top we will put the fantastic chocolate sauce, a rich whipped cream with nuts and the biscuit. That traditional cookie that cannot be duplicated. The cookie combined with the ice cream and chocolate is what will remain unforgettable. Imagine sinking your spoon into a creamy, velvety scoop of rich chocolate ice cream, with each bite sending waves of delight through your senses.