Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα στην Εκλεκτή – Ένα από τα μπεστ σέλερ του ζαχαροπλαστείου μας είναι και η πορτοκαλόπιτα. Αυτό είναι ένα γλυκό το οποίο το φτιάξαμε πρόσφατα στο Ζαχαροπλαστείο μας, με πολύ ωραία υλικά και ειδική επεξεργασία.

Φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, ξύσμα πορτοκαλιού μπαίνουν μέσα για να αρωματίσουμε με μοναδικό και φίνο τρόπο την πορτοκαλόπιτα της Εκλεκτής. Στο τέλος αφού την ψήσουμε και την γλασάρουμε βάζουμε από πάνω κομματάκια από γλυκό περγαμόντο. Συνεργαζόμαστε και βάζουμε γλυκό κουταλιού από την Ήδιστον που είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες που φτιάχνουν γλυκά κουταλιού στην Ελλάδα.

Η πορτοκαλόπιτα μας είναι ένας φανταστικός συνδυασμός με παγωτό το καλοκαίρι και με ένα ζεστό καφέ το χειμώνα. Σας περιμένουμε στο Ζαχαροπλαστείο μας Αστυδάμαντος 15 στο Παγκράτι για να απολαύσετε αυτό το πάρα πολύ ωραίο σιροπιαστό γλυκό.

Orange cake

Orange cake – Orange pie in Eklekti – One of the best sellers of our pastry shop is the orange pie. This is a dessert that we recently made in our Patisserie, with very nice ingredients and a special touch.

Fresh orange juice and orange zest are added to flavor Ekleti’s orange pie in a unique and delicious way. At the end, after baking and glazing it, put pieces of sweet bergamot on top.

 

Πορτοκαλόπιτα στην Εκλεκτή