Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα

Πορτοκαλόπιτα στην Εκλεκτή – Ένα από τα μπεστ σέλερ του ζαχαροπλαστείου μας είναι και η πορτοκαλόπιτα. Αυτό είναι ένα γλυκό το οποίο το φτιάξαμε πρόσφατα στο Ζαχαροπλαστείο μας, με πολύ ωραία υλικά και ειδική επεξεργασία.

Φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, ξύσμα πορτοκαλιού μπαίνουν μέσα για να αρωματίσουμε με μοναδικό και φίνο τρόπο την πορτοκαλόπιτα της Εκλεκτής. Στο τέλος αφού την ψήσουμε και την γλασάρουμε βάζουμε από πάνω κομματάκια από γλυκό περγαμόντο. Συνεργαζόμαστε και βάζουμε γλυκό κουταλιού από την Ήδιστον που είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες που φτιάχνουν γλυκά κουταλιού στην Ελλάδα.

Η πορτοκαλόπιτα μας είναι ένας φανταστικός συνδυασμός με παγωτό το καλοκαίρι και με ένα ζεστό καφέ το χειμώνα. Σας περιμένουμε στο Ζαχαροπλαστείο μας Αστυδάμαντος 15 στο Παγκράτι για να απολαύσετε αυτό το πάρα πολύ ωραίο σιροπιαστό γλυκό.

Με τι μπορείτε να συνοδεύσετε την πορτοκαλόπιτα της εκλεκτής εκτός από παγωτό και καφέ;

Η πορτοκαλόπιτα της εκλεκτής συνδυάζεται με πολλούς τρόπους. Εκτός από την σούπερ απολαυστική επιλογή με παγωτό κρέμα ή καϊμάκι και καφέ χειμώνα/καλοκαίρι πλέον μπορείτε να το απολαύσετε με φρέσκια σαντιγύ. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήσετε το δικό σας συνδυασμό με τις πλούσιες γεύσεις παγωτού της Εκλεκτής

Όταν έρθει το καλοκαίρι κάνουμε ένα παγωτό πορτοκαλόπιτα. Παίρνουμε την φρέσκια χειροποίητη πορτοκαλόπιτα μας και την βάζουμε μέσα στο παγωτό καϊμάκι της Eκλεκτής. Αυτό στα υπόψιν θα πρέπει να το έχετε διότι καλοκαίρι και παγωτό πορτοκαλόπιτα είναι ένας συνδυασμός που ταιριάζει.

Πως συντηρώ την πορτοκαλόπιτα αφού την αγοράσω;

Για να έχετε την καλύτερη συντήρηση στο γλυκό μας, ο καλύτερος τρόπος είναι να την διατηρήσετε στο ψυγείο. Η πορτοκαλόπιτα όπως και όλα τα γλυκά έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής γι’ αυτό σας προτείνουμε να ρωτήσετε το προσωπικό μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για την πορτοκαλόπιτα;

Η Πορτοκαλόπιτα μας είναι φτιαγμένη με μία πολύ συγκεκριμένη μεθοδολογία. Ο τρόπος Παρασκευής πρέπει να είναι ο ίδιος. Ωστόσο αν έχετε κάποιες ειδικές περιστάσεις όπως συνεστίαση, χορός, party και θέλετε να βάλουμε κάποιες εξατομικευμένες πινελιές μπορούμε να το κάνουμε για εσάς. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω e-mail είτε περνώντας από το Ζαχαροπλαστείο μας στην οδό Αστυδάμαντός 15 στο Παγκράτι.

Orange cake

Orange cake – Orange pie in Eklekti – One of the best sellers of our pastry shop is the orange pie. This is a dessert that we recently made in our Patisserie, with very nice ingredients and a special touch.

Fresh orange juice and orange zest are added to flavor Ekleti’s orange pie in a unique and delicious way. At the end, after baking and glazing it, put pieces of sweet bergamot on top.

 

Πορτοκαλόπιτα στην Εκλεκτή