Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Carrot Cake

Carrot Cake

Το Carrot Cake και της Εκλεκτής είναι μια πραγματική απόλαυση.  είναι ένας φανταστικός συνδυασμός για τον καφέ σας, ένα απολαυστικό και πλούσιο γλυκό που αξίζει να δοκιμάσετε.

Για το Carrot Cake τρίβουμε αρκετά κιλά καρότο που μαζί με μπαχαρικά, ξύσμα πορτοκαλιού και πολύ μεράκι τα συνδυάζουμε σε ένα πολύ ωραίο κέικ. Αφού ψηθεί το κέικ βάζουμε μία πολύ ωραία κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο για να το απολαύσετε.

Το κέικ καρότο είναι μία από τις καινούργιες συνταγές της Εκλεκτής. Την έχουμε περίπου τέσσερα χρόνια και φαίνεται ότι είναι από τα γλυκά τα οποία έχουν αγαπήσει όχι μόνο οι κάτοικοι στο Παγκράτι αλλά και όλοι οι Αθηναίοι.

Μπορείτε να το απολαύσετε παραγγέλνοντας το στο σπίτι από τις πλατφόρμες ή ακόμα καλύτερα να έρθετε να καθίστε με την παρέα σας στο Ζαχαροπλαστείο μας στην πλατεία Μεσολογγίου.

Carrotcake

The Carrotcake of Eklekti is a dessert not to be missed. This sweet is a work of art, with the perfect creamy frosting and a loveley cake.

For your Carrot cake, please come and visit us in Pagrati Platia Mesologiou.