Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Carrot Cake

Carrot Cake

Το Carrot Cake και της Εκλεκτής είναι μια πραγματική απόλαυση. Είναι ένας φανταστικός συνδυασμός για τον καφέ σας, ένα απολαυστικό και πλούσιο γλυκό που αξίζει να δοκιμάσετε.

Για το Carrot Cake τρίβουμε αρκετά κιλά καρότο που μαζί με μπαχαρικά, ξύσμα πορτοκαλιού και πολύ μεράκι τα συνδυάζουμε σε ένα πολύ ωραίο κέικ. Αφού ψηθεί το κέικ βάζουμε μία πολύ ωραία κρέμα και το βάζουμε στο ψυγείο για να το απολαύσετε.

Το κέικ καρότο είναι μία από τις καινούργιες συνταγές της Εκλεκτής. Την έχουμε περίπου τέσσερα χρόνια και φαίνεται ότι είναι από τα γλυκά τα οποία έχουν αγαπήσει όχι μόνο οι κάτοικοι στο Παγκράτι αλλά και όλοι οι Αθηναίοι.

Μπορείτε να το απολαύσετε παραγγέλνοντας το στο σπίτι από τις πλατφόρμες ή ακόμα καλύτερα να έρθετε να καθίστε με την παρέα σας στο Ζαχαροπλαστείο μας στην πλατεία Μεσολογγίου.

Πως μπορούμε να σας επισκεφτούμε για το ωραίο κάροτ κέικ

Με τα τραπεζάκια έξω που έχουμε στην πλατεία Μεσολογίου μπορείτε να καθίσετε μαζί με την παρέα σας το πρωί το απόγευμα όποτε εσείς θέλετε. Φυσικά αν το επιθυμείτε μπορείτε να πάρετε το κέικ σας μαζί με τον καφέ σας take away και να συνεχίστε την ημέρα σας ή την βόλτα σας στο όμορφο Παγκράτι.

Πως παρασκευάζεται το καροτ κέικ;

Το καροτ κέικ φτιάχνεται στο εργαστήριο μας ναι γνήσιο καρότο που τρίβουμε εμείς. Μόνο με αγνά υλικά Μπαχαρικά χυμούς λάδι. Για το frostIng που βάζουμε πάνω από το κάρο κέικ ρωτήστε τον Αλέξη ή τον Ντίνο για λεπτομέρειες και την μυστική συνταγή.😊😊

Υπάρχει κάποιο delivery;

 

Το carrotcake μπορείτε να το παραγγείλετε και να το πάρετε στο σπίτι. Εμείς σαν ζαχαροπλαστείο δεν διαθέτουμε delivery αλλά συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες efood, wolt kai box

Carrotcake

The Carrotcake of Eklekti is a dessert not to be missed. This sweet is a work of art, with the perfect creamy frosting and a loveley cake.

For your Carrot cake, please come and visit us in Pagrati Platia Mesologiou.