Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
x

Παγωτό

Στην εποχή των παππούδων και των γιαγιάδων μας υπήρχαν γαλαταδες, που μάζευαν το γάλα από τις στάνες τριγύρω και μετά το μοίραζαν πόρτα – πόρτα μέσα στις γειτονιές. Πολλές φορές που δεν κατάφερναν να πουλήσουν όλη την πραμάτεια τους, για να μη πετάξουν το γάλα που τους είχε περισσέψει, το έκαναν παγωτό: έβραζαν το γάλα για να το παστεριώσουν, του πρόσθεταν φρέσκα αυγά και βούτυρο και ζάχαρη, και εν τέλει, το πάγωναν.

Στην Εκλεκτή χρησιμοποιούμε την ίδια μεθοδολογία και τις ίδιες συνταγές, τα ίδια αγνά υλικά εκείνης της εποχής που έχει πια χαθεί. Αυτός είναι ο λόγος που τα παγωτά μας ξεχωρίζουν: τόσο μεστά, με τόσο πλούσια γεύση, υφή και αρώματα!

Δοκιμάστε το παγωτό καϊμάκι, που το κάνουμε χωρίς μαστίχα, πάρα με σαλέπι. Όπως ακριβώς και οι παλιοί γαλατάδες! Και σκεφτείτε μήπως είναι το καλύτερο παγωτό καϊμάκι που γευτήκατε ποτέ!

Επιλέξτε από μια ποικιλία υπέροχων παγωτών με κρεμώδη υφή και γεύση: με φυστίκι, σοκολάτα, με πορτοκαλόπιτα, με μέλι, καβουρδισμένα αμύγδαλα και ροδόνερο, και πολλά άλλα.
Δοκιμάστε επίσης τα sorbet μας, όλα φτιαγμένα από αληθινά, ζουμερά, ευωδιαστά φρούτα!

Στην Εκλεκτή είμαστε υπερήφανοι για τα παγωτά που βγάζουμε. Σας περιμένουμε για να τα γνωρίσετε κι εσείς!