Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Σοκολατίνα

Σοκολατίνα

Σοκολατίνα στην Εκλεκτή: Μια τριπλή γαλλική μούς σοκολάτας με μπισκουί! Αυτό το γλυκό είναι ο τέλειος συνδυασμός, φτιαγμένο από 3 πλούσιες γεύσεις σοκολάτας, βελούδινη απαλή μους και πλούσιο μπισκουί σοκολάτας. Τρεις οι σοκολάτες μας, τρεις και οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να το δοκιμάσετε σήμερα

3 Μούς Σοκολάτας. Μαύρης Σοκολάτας, Σοκολάτα Γάλακτος και Λευκή Σοκολάτα: Οι 3 μους σοκολάτας μας είναι φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτες, η οποίες δίνουν στην Σοκολατίνα μας μια πλούσια, έντονη γεύση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τη λαχτάρα κάθε λάτρη της σοκολάτας.

Για μια τέλεια γεύση, προσθέσαμε μια στρώση μπισκουί στο κάτω μέρος της πάστας μας. Αυτό προσθέτει μια απολαυστική αντίθεση στην απαλότητα των 3 μους και προσθέτει μια ευχάριστη υφή στη συνολική εμπειρία. Η λεία υφή της μους ενισχύεται από την τραγανή υφή των μπισκότων, καθιστώντας την μια απόλαυση για τους γευστικούς κάλυκες σας.

Για να ολοκληρώσουμε την Σοκολατίνα μας, την επικαλύψαμε με μια πεντανόστιμη ganache σοκολάτας. Αυτό δίνει στις 3 σοκολάτες και το μπισκουί ένα βελούδινο φινίρισμα και μια πλούσια γεύση για τον λάτρη της σοκολάτας.

Ελάτε να απολαύσετε την Σοκολατίνα μας στο Ζαχαροπλαστείο μας στο Παγκράτι η παραγγείλετε την Τριλογία Σοκολάτας από καποια συνεργαζόμενη πλατφόρμα.

Chocolate Cake- Sokolatina

3 Chocolate Mousse. Dark Chocolate, Milk Chocolate and White Chocolate: Our 3 chocolate mousses are made from excellent quality chocolates, which give our Chocolatecake _ Sokolatina a rich, intense flavor that will surely satisfy the craving of any chocolate lover.

Come and enjoy our Chocolate at our Patisserie in Pagrati or order it from a partner platform.

Σοκολατίνα