Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Μιλφέιγ

Μιλφέιγ

Μιλφέιγ στο Παγκράτι στην Εκλεκτή. Είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά  γλυκά του Ζαχαροπλαστείου μας – το Μιλφέιγ. Αυτή η κλασική γαλλική ζύμη είναι ένα λεπτό και νόστιμο αριστούργημα που σίγουρα θα δελεάσει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας κάνει να τα λαχταρήσετε περισσότερο μέχρι την επόμενη φορά.

Το μιλφέιγ είναι φτιαγμένο μας με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, όπως απίθανη βουτυράτη σφολιάτα, πλούσια κρέμα πατισερί και μαρέγκα. Κάθε στρώση είναι προσεκτικά φτιαγμένη για να δημιουργεί την τέλεια ισορροπία γεύσεων και υφών, με αποτέλεσμα ένα γλυκό που είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και απολαυστικό.

Στην Εκλεκτή, είμαστε πολύ περήφανοι για τα επιδόρπια μας και το Μιλφέιγ δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ομάδα μας με ταλαντούχους ζαχαροπλάστες με πολυετή εμπειρία και αληθινό πάθος για την τέχνη τους, δίνουν τον καλύτερο ευατό τους σε κάθε μπουκιά του Μιλφέιγ μας.

Όταν παραγγείλετε το Millefeuille μας online, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα φτάσει στην πόρτα σας φρεσκότατο  ​​και έτοιμο για να το απολαύσετε. Είτε γιορτάζετε μια ειδική περίσταση είτε απλώς απολαμβάνετε μια γλυκιά απόλαυση, το Μιλφέιγ είναι η τέλεια επιλογή.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Παραγγείλετε το σήμερα και ζήστε την απόλυτη τελειότητα γαλλικής ζαχαροπλαστικής στο Παγκράτι. Από την πρώτη μπουκιά μέχρι την τελευταία, θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή και θα εκτιμάτε την εξαιρετική γεύση και υφή που μόνο ένα αληθινό αριστούργημα όπως το Μιλφέιγ μπορεί να προσφέρει.

Mille-feuille

This classic French dough is a delicate and delicious masterpiece that will surely entice your taste buds and make you crave them more until next time.

Amazing buttery puff pastry, rich patisserie cream and meringue. Each layer is carefully crafted to create the perfect balance of flavors and textures.