Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Cheesecake

Cheesecake

Το cheesecake με φράουλα της Εκλεκτής είναι ένα επιδόρπιο που δεν πρέπει να χάσετε. Αυτό το επιδόρπιο είναι ένα έργο τέχνης, με την τέλεια κρεμώδη γέμιση και τη λεπτή στρώση μπισκότου. Αλλά αυτό που πραγματικά το ξεχωρίζει είναι η στρώση από ζουμερές φράουλες σε μαρμελάδας ΥΔΙΣΤΟΝ από πάνω. Αυτά προσθέτουν μια έκρηξη φρουτώδους γεύσης που συμπληρώνει τέλεια την κρεμώδη υφή του cheesecake.

Η γέμιση είναι φτιαγμένη από την υψηλότερης ποιότητας τυρί κρέμα, τέλεια ισορροπημένη με ακριβώς τη σωστή ποσότητα ζάχαρης. Η βάση μπισκότου φτιάχνεται προσεκτικά χρησιμοποιώντας έναν από τα καλύτερα μπισκότα δημιουργώντας μια ελαφριά και τραγανή υφή που συμπληρώνει τέλεια την κρεμώδη γέμιση.

Αυτό όμως που πραγματικά κάνει το cheesecake φράουλα της Εκλεκτής να ξεχωρίζει είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια. Η φράουλα επιλέγεται τέλεια και τοποθετείται πάνω από το cheesecake, δημιουργώντας μια οπτικά εντυπωσιακή παρουσίαση που είναι τόσο όμορφη όσο και νόστιμη.

Στην Εκλεκτή πιστεύουμε ότι το γλυκό πρέπει να είναι μια προσιτή πολυτέλεια που μπορεί να απολαύσει ο καθένας. Γι’ αυτό οι τιμές μας ξεκινούν μόνο από 3,8€. Είτε λοιπόν γιορτάζετε μια ειδική περίσταση είτε απλώς θέλετε να κεράστε ένα γλυκό, το cheesecake με φράουλα της Εκλεκτής είναι η τέλεια επιλογή. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία γλυκού μας και ελάτε στην Εκλεκτή σήμερα!

Strawberry Cheesecake

The strawberry cheesecake of Eklecti is a dessert not to be missed. This sweet is a work of art, with the perfect creamy filling and thin layer of biscuit.

But what really sets it apart is the layer of juicy strawberries from YDISTON jam on top. The strawberries add a burst of fruity flavor that perfectly complements the creamy texture of the cheesecake.