Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Παγωτό μπισκότο

Παγωτό Μπισκότο

Παγωτό Μπισκότο

Παγωτό Μπισκότο στην Εκλεκτή στο Παγκράτι. Το αγαπημένο παγωτό των μικρών μας φίλων μας. Μπορεί να ένα παγωτό το οποίο μετράει πολλές δεκαετίες στο ζαχαροπλαστείο μας, όμως το λατρεύουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά. Παιδιά που μεγάλωσαν με αυτήν την γεύση.

Φτιάχνεται με παγωτό και Μπισκότο. Πολύ λαχταριστό Μπισκότο, παγωτό με βάση την κρέμα και ρευστή σοκολάτα. Είναι ένας πολύ ωραίος γευστικός συνδυασμός με παγωτό σοκολάτα μιας και τα 2 έχουν μπόλικη σοκολάτα. Το παγωτό Μπισκότο το έχουμε χειμώνα και καλοκαίρι και είναι κάτι που δε λείπει από το ψυγείο του ζαχαροπλαστείου μας

Ιδανικό για μια βόλτα στο Παγκράτι, το παγωτό μας φέρνει χαμόγελο και χαρά σε όσους το τρώνε. Μπορείτε να το απολάυσετε στο Ζαχαροπλαστείο μας, στην πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι με την ακαταμάχητο vibe! 🍦✨

Πού μπορώ να βρω παγωτό Μπισκότο;

Μπορείτε να βρείτε το απολαυστικό παγωτό στην Εκλεκτή φυσικά στο Ζαχαροπλαστείο μας στο Παγκράτι αλλά και μέσω efood και wolt.

🍓 Διατίθεται χονδρική;

💯 Το παγωτό μας δεν μπορείτε να το προμηθευτείτε χονδρικής για το κατάστημα ή την επιχείρηση σας. Είναι μόνο πρός πώληση στο κατάστημα.

 

🍓✨ Ιδανικό για μετά το σχολείο! #pagoto

Παγωτό μπισκότο

Icecream Bisquit or Cookies

Ice Cream with Biscuits at Eklekti in Pagrati. The favorite ice cream of our little friends. It may be an ice cream that counts many decades in our pastry shop, but it is loved by young and old children. Children who grew up with this taste.

It is made with ice cream and Biscuits. Very delicious Biscuit, cream-based ice cream and liquid chocolate. It is a very nice flavor combination with chocolate ice cream since both have a lot of chocolate. We have Biskoto ice cream in winter and summer and it is something that is not missing from the refrigerator of our pastry shop  🍦✨