Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Red Velvet

Red Velvet

Red Velvet

Ύστερα από απαίτηση των φίλων της εκλεκτής φτιάξαμε το Red Velvet. Μας ζήτησατε φίλοι μας να φτιάξουμε ένα πολύ ωραίο γλυκό έτσι ώστε να μπορείτε να καθίσετε και να το απολαύσετε με τον καφέ σας απέναντι από το Ζαχαροπλαστείο μας στα τραπεζοκαθίσματα μας.

Μας προτείνατε εκτός από το φανταστικό Carrot Cake να προσθέσουμε και το Ρέντ Βέλβετ. Εμείς σας ακούσαμε και εδώ και τρία χρόνια έχουμε τώρα το Red Velvet στο ζαχαροπλαστείο. Ξεκινάμε φτιάχνοντας ένα πάρα πολύ ωραίο cake, ψήνοντας ένα πάρα πολύ ωραίο παντεσπάνι το οποίο μετά το κόβουμε και βάζουμε μέσα την πλούσια κρέμα. Είναι ένα απίθανο γλυκό το οποίο θα το βρείτε σίγουρα τα Σαββατοκύριακα στο κατάστημα μας.

Το Red Velvet Cake μας είναι κάτι περισσότερο από μια απόλαυση, είναι μια εμπειρία που σε ταξιδεύει με πλούσιες γεύσεις και βελούδινες υφές. Φτιαγμένοι με μεράκι και πάθος, οι pastry chef μας συνδυάζουν τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουν μια συμφωνία γεύσης και οπτικής απόλαυσης.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Cake μας είναι το ονειρικό κρέμα τυριού που δένει το γλυκό μας. Πιστεύουμε ότι το frosting πρέπει να είναι τόσο απολαυστικό όσο το ίδιο το κέικ. Φτιαγμένο με πραγματικό τυρί κρέμα, προσθέτει ένα πολυτελές και βελούδινο φινίρισμα σε κάθε φέτα. Το τυρί κρέμα συμπληρώνει τη γλυκύτητα του κέικ, δημιουργώντας μια ευχάριστη γεύση που ζωντανεύει στον ουρανίσκο σας.

Το red velvet βγαίνει μόνο σε ατομικό κέικ ή μπορούμε και να το παραγγείλουμε και σε τούρτα;

Το red velvet πάντα φτιάχνεται σαν μία ολόκληρη τούρτα. Από εκεί κόβουμε τα κομμάτια μας που είναι ατομικά. Τώρα έχουμε την στάνταρ τούρτα που είναι στα 3 kg αν θέλετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος στείλτε μας ένα e-mail έτσι ώστε να σας καλέσουμε και να δούμε τι επιθυμείτε για την ειδική περίσταση σας;

Το red velvet μπορεί να γίνει με άλλο κέικ που δεν είναι κόκκινο;

Φυσικά. Το redvelvet μπορούμε και το κάνουμε πάρα πολλές φορές με παντεσπάνι κακάο – σοκολάτας το οποίο μπορούμε να το συνδυάσουμε με άσπρο frostIng παρόμοιο με αυτό του redvelvet ή με γεύση σοκολάτας.

Red Velvet

After your request we made Red Velvet. We were asked by our friends to make a very nice dessert so that you can sit and enjoy it with your coffee opposite our Patisserie on our table seats.

In addition to the fantastic Carrot Cake, you suggested to add Red Velvet. We listened to you and for three years we now have what Red Velvet in our pastry shop. We start by making a very nice cake, baking a very nice sponge cake which we then cut and put the rich cream inside. It is an incredible dessert that you will definitely find on the weekends in our shop.