Ζαχαροπλαστείο

Εκλεκτή

Ένα γευστικό ταξίδι απόλαυσης μέσα στον χρόνο. Για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε μπουκιά γίνεται μια αγαπημένη ανάμνηση.
Image Alt

Εκμέκ Βυζαντινό

Εκμέκ Βυζαντινό

Εκμέκ Βυζαντινό, αλλιώς Εκμέκ Ραβανι ένα από τα best seller του Ζαχαροπλαστείου μας.

Αυτό το παραδοσιακό Πολίτικο γλυκό είναι φτιαγμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες με τη γλυκιά και πλούσια υφή του.

Το ραβανί μας φτιάχνεται με σιμιγδαλένιο αλεύρι, αυγά, ζάχαρη, γιαούρτι και ένα νόστιμο σιρόπι φτιαγμένο με ζάχαρη, νερό και χυμό λεμονιού. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία γλυκύτητας και υφής που σίγουρα θα σας αφήσει να θέλετε περισσότερα.

Στην Εκλεκτή, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την παράδοση, η οποία αντικατοπτρίζεται σε κάθε μπουκιά του Εκμέκ Βυζαντινό. Οι ζαχαροπλάστες μας δημιουργούν προσεκτικά κάθε ένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι είναι ένα έργο τέχνης που έχει τόσο καλή γεύση όσο φαίνεται.

Αν ψάχνετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό, τότε το Βυζαντινό Εκμέκ της Εκλεκτής είναι για εσάς. Είναι ένα Πολίτικο γλυκό που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και θα σας ευχαριστήσει με την πλούσια γεύση του. Χαρίσετε λοιπόν στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας ένα νόστιμο κομμάτι  Εκμέκ Πολίτικο από την Εκλκτή σήμερα;

 

Ekmek Ravani

If you have a soft spot for delicious and indulgent sweets that are as sumptuous as they are simple, then this Ekmek Sokolata is definitely for you.

Imagine layers of kadaifi, drizzled with a rich and sweet syrup, covered in a thck layer of shocolate mouse….